DocHorse couponcode & kortingen

DocHorse couponcode

Zoek je ruitersartikelen en je had graag korting op DocHorse, bekijk dan onze couponcode en krijg tot 20% extra korting op je bestelling! In dit artikel bespreken we hoe je de kortingscode kan activeren en bekijken we de website en delen we onze ervaring.
 

Kortingscode bij DocHorse activeren

Dankzij ons kan je profiteren van een stevige korting op alle artikelen bij DocHorse.be. Je hoeft enkel op onze oranje knop te drukken waardoor een kortingscode zichtbaar wordt. Wij openen ondertussen in een nieuw venster de online webshop. Zo kan je meer krijgen voor je paard.
1 Klik op onze oranje knop bovenaan dit artikel
2 Wij openen de site en in je vorig venster/tabblad staat de code
DoChorse.be Couponcode
3 Rechts waar je je adres moet invullen (onder het totaal bedrag) kan je een couponcode invullen
Nadien zie je kortingscode is actief

Alles voor je paard verzorging online

DocHorse is de place to be voor verzorgingsproducten, voedingssupplementen en ruitersportartikelen voor zowel sport- en recreatiepaarden. Deze winkel in Utrecht is ongeveer al 5 jaar bezig en bestaat uit een team ruiters en dierenartsen. Deze zijn dagelijks bezig met het begeleiden van paarden en hun ruiters en amazones in de paardensport tot op olympisch niveau.

Van shampoo tot zalfjes voor je paard, je kan alles hier online kopen

Van shampoo tot zalfjes voor je paard, je kan alles hier online kopen

Ervaringen

Zelf hebben we geen ervaring met Dochorse aangezien we geen paarden hebben, wel hebben we al veel goeds over deze online paardenshop gehoord.