Skala kortingscode & kortingen

Skala kortingscode
 
Bij Skala kan je voor een klein bedrag per maand de allernieuwste apparatuur en modellen huren: van computers en stofzuigers tot wasmachines, koelkasten en elektrische fietsen.

Korting bij Skala

Bij Skala geniet je het hele jaar door van apparaten die je kan huren aan heuse kortingen. Koelkasten, vriezers, wasmachines, zonnebanken, laptops, elektrische fietsen, afwasmachines en fornuizen. Neem zeker een kijkje bij de combi-deals en in de sale-sectie voor de beste aanbiedingen. Af en toe hebben wij ook een unieke Skala kortingscode voor jou. Indien wij zo een hebben, dan voegen we ze meteen toe aan deze pagina zodat jij er kan van genieten.

Wat moet je doen om van deze Skala kortingscode te genieten?

  • Ga naar de website van Skala en kies de producten die je wilt huren
  • Klik op 'Snel in huis, klik hier'
  • Hierna kan je jouw persoonlijke gegevens invoeren en ook de kortingscode verzilveren
  • De korting wordt automatisch verrekend bij de volgende stap

Skala kortingscode

Skala: alles om te huren

Al meer dan 40 jaar is Skala de verhuurspeciaalzaak van Nederland. Voor weinig geld kan je per maand de allernieuwste apparatuur en modellen huren. Koop je liever niet meteen een nieuwe TV, wasmachine, vaatwasmachine, droger, laptop, fornuis of koelkast? Dan kan je deze producten gewoon huren zonder zorgen. Zo heb je steeds het nieuwste van het nieuwste in huis en kan je rekenen op een volledige service en garantie inclusief een vervangend apparaat. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over onverwachte kosten want die zijn er niet.

Andere voordelen:

  • Onbeperkte garantie
  • De nieuwste producten
  • Klein bedrag per maand
  • Gratis bezorging en installatie wanneer het jou uitkomt
Welke beoordeling geef je Skala?
4 ster(ren) gebaseerd op 2 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Skala gemakkelijk op volgende manier:

  • Telefonisch:088 - 712 9000 (ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00)

Exclusieve aanbiedingen en promoties

Wil je blijven genieten van deze unieke Skala kortingscode? Zou je graag ook de volledige code ontvangen en je abonneren op codes van andere shops? Dan kan dat! Schrijf je in op de nieuwsbrief van Promo-Code en ontvang zo iedere week de laatste nieuwe promoties en aanbiedingen.