Slagharen kortingscode & kortingen

Slagharen kortingscode
Ontdek de nieuwste aanbiedingen en kortingen op de website van Slagharen: leuke arrangementen, acties en promoties voor een onvergetelijk verblijf in dit unieke attractie-en vakantiepark.

Slagharen aanbiedingen

Slagharen is een attractiepark, vakantiepark en waterpark in de Nederlandse provincie Overijsel, in het Oosten van Nederland. Het park was in de jaren ’60 een verzameling van vakantiehuisjes op een boerderij en de eigenaar bood de bezoekers een ritje in een karretje getrokken door Chetlandpony’s aan. Ondertussen is het park  uitgegroeid tot een echt attractiepark met een waterpark en heel wat vakantiehuisjes. Slagharen is een hit in Nederland mede door de vele interessante aanbiedingen en kortingen die ze hun bezoekers.

Soms kunnen we ook een Slagharen kortingscode verkrijgen. Met die kortingscode krijg je extra korting op je tickets voor het attractiepark of je vakantieverblijf. Wil je graag op de hoogte blijven van de meest recente kortingscodes, hou dan deze pagina in de gaten!

Hoe moet je nu zo’n Slagharen kortingscode gebruiken?

  • op de website kan je tickets voor het attractiepark boeken of een volledig verblijf in het vakantiepark
  • selecteer je gewenste formule
  • voeg indien nodig extra’s toe aan je boeking
  • vul je contactgegevens in
  • ga naar de betaalstap
  • onderaan kan je de Slagharen kortingscode plakken
  • de korting wordt automatisch op het totaalbedrag verrekend
kortingscode slagharen controleren

 

Slagharen: avontuur ten top

Attractiepark Slagharen werd gestart in de jaren ’60 onder de vorm van vakantiehuisjes op een boerderij. Om de boel wat op te leuken bood de eigenaar zijn gasten een ritje in een karretje getrokken door Chetlandpony’s aan. Chetland Ponypark Slagharen was al snel zeer populairen voor de gasten die een dagbezoek planden werd er een zwembad en een speeltuin aangelegd. Later kwamen daar meer en meer grotere attracties bij. Eind jaren ’70 kreeg het park een monorail.  Na een verwoestende brand in 1981 bleef er niet veel van het park over, een groot deel van de attracties, een restaurant, de monorail en een draaimolen gingen daarbij verloren.

In 2012 is het park overgenomen door Parques Reunidos wat een einde maakte aan het familiebedrijf dat zich al meer dan 45 jaar achter het park schaarde. De nieuwe eigenaar zorgde voor de uitbouw van het park en er kwamen ook heel wat nieuwe attracties bij. Heel binnenkort (voorzien mei 2015) opent het subtropisch zwemcomplex “Aqua Mexinana”, een heus waterpark in Mexicaanse sferen met palmbomen, glijbanen en alle andere ingrediënten die bij zo’n waterpretpark horen. Iets om naar uit te kijken!

Het attractiepark bestaat uit 2 delen verbonden door een Mainstreet met allerlei winkels en restaurants. Het park telt meer dan 40 attracties waaronder 2 achtbanen. Het vakantiepark biedt sta-caravans en bungalows aan. Je hebt er ook de mogelijkheid om te overnachten in Wigwamtenten of zelf je tent op te slaan op de camping.

Welke beoordeling geef je Slagharen?
3.5 ster(ren) gebaseerd op 1 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Slagharen gemakkelijk op volgende manier:

+31 52 368 30 00 (tel)
+31 6 23 03 41 26 (Whatsapp)

Op de webshop van Slagharen kan je betalen met:

Slagharen aanbiedingen en kortingen

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente Slagharen kortingscode en andere aanbiedingen? Promoties en acties van andere webshops? schrijf je in voor de nieuwsbrief van promo-code en ontvang wekelijks een update in je mailbox!