Plopsaland promotiecode & kortingen

Plopsaland promotiecode
 
Koop online je tickets voor Plopsaland en geniet zo automatisch van voordelen! Je bespaart met zo'n online aankoop een aantal euro's! Voor alle aanbiedingen moet je een kijkje nemen achter de groene knop.

Korting bij Plopsaland

Regelmatig kan je Plopsaland bezoeken aan voordelige prijzen, maar af en toe kunnen wij een Plopsaland promotiecode op de kop tikken waardoor je kan genieten van extra kortingen.

Hoe kan je deze kortingscode nu juist gebruiken?

  • Ga op de homepagina van Plopsaland naar tickets
  • Kies het type ticket dat je wenst en voeg bovenaan de Plopsaland promotiecode toe
  • Klik zeker ook op 'toepassen' om ze te activeren

plopsa promotiecode

Plopsaland: een wereld vol plezier

Een dagje Plopsaland: geen kind dat zal weigeren. Het in 2000 geopende familiepark kende meteen een groot succes. In 2013 kreeg Plopsaland maar liefst 1 265 000 bezoekers over de vloer. Ontdek de wereld van Kabouter Plop, Samson & Gert, K3, Kaatje, Bumba, Amika, Mega Mindy, Rox en nog veel meer. Lunch in het gezellige Kwebbelhoekje, de coole ROX-mobiel, het Plop Hamburger Restaurant of bij Mr. Spaghetti voor heerlijke pasta's. Met meer dan 50 attracties ben je een hele dag zoet. Zijn de kinderen zot van water? Sla dan zeker de Boomstammetjes, de Mega Mindy Jetski en de waterfietsen niet over. Liever iets rustiger? Dan zijn de Koffiekopjes, het bos van Plop en de Big & Betsy Hoeve ideaal. Bovendien kan je ook genieten van verschillende shows of evenementen: Mega Mindy boevendagen, de Maya show of de Prinsessia dagen.

Welke beoordeling geef je Plopsaqua?
4 ster(ren) gebaseerd op 1 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Plopsaqua gemakkelijk op volgende manier:

Telefoon: +32 (0)58 42 02 02

Op de webshop van Plopsaqua kan je betalen met:

Meer kortingscodes en leuke promoties

Een onvergetelijke dag beleefd? Wil je steeds op de hoogte gehouden worden van de Plopsaland promotiecode of andere super deals? Schrijf je dan snel in op de nieuwsbrief van Promo-Code en wij verwittigen je!